Home | Logopedie Rooi | Praktijk Moeskops & van Hoof
     


Wie ben ik?
Mijn naam is Carin van Hoof. In 1991 ben ik afgestudeerd als logopediste. Na in diverse praktijken gewerkt te hebben kreeg ik de mogelijkheid om een logopediepraktijk te starten. In 1999 deed de gelegenheid zich voor om in mijn woonplaats Sint-Oedenrode een logopediepraktijk over te nemen en samen te gaan werken met mijn collega Karin Moeskops.

Verdieping
In mijn huidige praktijk heb ik mijn kennis en vaardigheden met betrekking tot de behandeling van stemstoornissen verder kunnen ontwikkelen. Ik werk met beroepssprekers (zangers, aankomend docenten en sprekers in het bedrijfsleven) aan presentatie, spreek-, adem-, stem- en zangtechniek. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van Parkinsonpatiƫnten. Sinds 2007 neem ik deel aan het Parkinsonnetwerk. Mijn kennis houd ik graag up-to-date middels nascholing. Ik heb dan ook vele cursussen gevolgd op het gebied van stemstoornissen, dysartrie met name parkinson, spraak-taalontwikkeling en stotteren.

Wat vind ik belangrijk?
Door mijn ruime interesse, kennis en ervaring onderhoud ik met een laagdrempelig karakter goede contacten met patiƫnten, ouders, verwijzers en begeleiders van scholen en instellingen. Om ook studenten logopedie een kans te geven het vak in de praktijk te leren begeleid ik al jaren met veel plezier stagiaires van de hogeschool in Nijmegen en in Eindhoven.

Als u nog vragen heeft kunt u me altijd bereiken op het volgende emailadres: carin@logopedierooi.nl
     


Wie ben ik?
Mijn naam is Karin Moeskops, geboren en getogen in St Oedenrode. Na mijn afstuderen in 1987 ben ik in St Oedenrode een logopediepraktijk begonnen. Al gauw kwamen daar collega's bij waar ik altijd prettig mee heb kunnen samenwerken en overleggen.

Verdieping
Mijn interesse is in in de loop der jaren gegroeid richting behandeling van kinderen met spraak taalproblemen, dyslexie, en stotteren. De nascholing en verdieping heeft zich dan ook met name hierop gericht . Daarnaast behandel ik graag volwassen met afasie en dysartrie en heb ik een grote affiniteit met het werken met verstandelijk beperkten.

Wat vind ik belangrijk?
Naast professionaliteit vind ik een prettig en open contact belangrijk. Ik houd van het werken in een gemoedelijke sfeer. Het is steeds weer een uitdaging om al die verschillende kinderen, ouders en volwassenen te leren kennen en op de juiste manier te bereiken.

Als u nog vragen heeft kunt u me altijd bereiken op het volgende emailadres: karin@logopedierooi.nl


Adres

Eerschotsestraat 37
5491 AA, Sint-Oedenrode
0413-472566
info@logopedierooi.nl

Klik hier voor een Routebeschrijving


   Eerschotsestraat 37 te Sint-Oedenrode           |              Colofon           |              info@logopedierooi.nl